Cell Lab Not Recognized

Here we report bugs in the beta.
Science Nerd
Posts: 61
Joined: Mon Jun 29, 2015 4:53 pm

Cell Lab Not Recognized

Postby Science Nerd » Thu Feb 22, 2018 8:34 am

My phone doesn't seem to recognize genome or substrate files so I'm unable to load them in Cell Lab. However in my previous phone I was still able to do this. Is this some kind of bug or a feature of Android? The current phone I'm using is a J7 Core that uses Nougat. In the Kitkat version I had no issues with this.

User avatar
Posts: 64
Joined: Wed May 11, 2016 10:05 pm

Re: Cell Lab Not Recognized

Postby ElNico5 » Sun Feb 25, 2018 9:59 am

Happens to me too so i open dropbox on browser to directly download before opening
Writing from a small house in Agmalarkiia

User avatar
Posts: 312
Joined: Thu Jul 13, 2017 5:19 pm

Re: Cell Lab Not Recognized

Postby H4yw1r3 » Sun Feb 25, 2018 12:03 pm

And I thought my phone was broken :lol:
You can summon me to help you modify genomes..

Return to “Beta testing”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests