My Algae

Post your creations here. It can be either a cool genome or an interesting ecosystem. Indicate if you designed it yourself or if it was created through evolution, or both :). File, picture, or video is required.
Lennart
Posts: 16
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:00 am

My Algae

Post by Lennart » Thu Apr 21, 2016 3:33 pm

Here is a genome on which I worked to make it look like an algae, cutting a part of its own body to reproduce. I was greatly inspired by the prey of "smart predator smart prey". I hope you'll enjoy my little plant! :)
https://www.dropbox.com/s/7krf30acjlyxo ... trate?dl=0

(Thanks you bwisialo for helping me out)
Last edited by Lennart on Sat Apr 23, 2016 11:52 pm, edited 3 times in total.
DanieleinaD
Posts: 15
Joined: Mon Apr 18, 2016 8:26 pm

Re: My Algae

Post by DanieleinaD » Thu Apr 21, 2016 9:48 pm

I can't open your substrate or your genome... :oops:
Lennart
Posts: 16
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:00 am

Re: My Algae

Post by Lennart » Thu Apr 21, 2016 10:04 pm

I tested the two links and the genome uploads fine but I don't understand why the substrate crashes the app :(
User avatar
bwisialo
Posts: 2953
Joined: Sat Aug 15, 2015 10:22 pm

Re: My Algae

Post by bwisialo » Thu Apr 21, 2016 11:18 pm

Both files download as .txt files for me. I've seen this issue before, but not often, and I'm not sure what causes it. I'll take another look at it. Could you try something? Replace the 0 at the end of the link with a 1.
amor fati
User avatar
Alast
Posts: 2347
Joined: Thu Jul 02, 2015 9:15 am

Re: My Algae

Post by Alast » Fri Apr 22, 2016 6:37 am

Hm, not sure if that's because I'm a beta tester but when I try to load the substrate Cell Lab crashes. And the genome gets loaded into CL but when I try to open it I get an IO Exception.
Perfection hasnt reached me yet, but its trying hard!
Lennart
Posts: 16
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:00 am

Re: My Algae

Post by Lennart » Fri Apr 22, 2016 7:20 am

I sent the substrate file to petter, I'm on version 62.

Edit: guys you MUST help me I created a very simple but incredible organism using myocite :D
I really want to share it !!!
User avatar
bwisialo
Posts: 2953
Joined: Sat Aug 15, 2015 10:22 pm

Re: My Algae

Post by bwisialo » Fri Apr 22, 2016 5:31 pm

After the second file downloaded as algae.txt, and CL did nothing, I changed it to algae.substrate. CL crashed when I tried to open it.

Lennart - What kind of phone do you have?
amor fati
Lennart
Posts: 16
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:00 am

Re: My Algae

Post by Lennart » Fri Apr 22, 2016 6:07 pm

It is a hyundai L 445 Android v4.4.2
User avatar
bwisialo
Posts: 2953
Joined: Sat Aug 15, 2015 10:22 pm

Re: My Algae

Post by bwisialo » Fri Apr 22, 2016 7:22 pm

Sometimes these sorts of issues are device specific. I don't know if Petter is familiar with any issues with your device. When I open the text file it is the message you get if you email the substrate: "New findings! N.B. This file contains live organisms..." If you Share and email the substrate to yourself, do you receive the file as well as the message? I think I recall some email providers having issues (perhaps not), but I know gmail works.
amor fati
Lennart
Posts: 16
Joined: Thu Apr 21, 2016 9:00 am

Re: My Algae

Post by Lennart » Sat Apr 23, 2016 11:54 am

I tested via gmail and it downloads without problems and it opens the substrate in cell lab without crashing! :) how can I now share it on the forum?
Post Reply