Scarce condition

Here anything Cell Lab related that doesn't fit into the other topics can be discussed.
Post Reply
Praizmlet
Posts: 24
Joined: Sun Oct 28, 2018 5:07 pm

Scarce condition

Post by Praizmlet » Wed Nov 07, 2018 12:56 pm

I do not know if it is considered a bug, but I have completed the scarce conditions I and the scarce conditions II with the same genome
(o)
User avatar
H4yw1r3
Posts: 525
Joined: Thu Jul 13, 2017 5:19 pm
Contact:

Re: Scarce condition

Post by H4yw1r3 » Wed Nov 07, 2018 1:05 pm

That could potentially mean one thing: your genome is efficient enough to survive in both environments.
Are complex creatures too advanced for you to understand?
Well, let me flood you with them.
User avatar
Alast
Posts: 2216
Joined: Thu Jul 02, 2015 9:15 am

Re: Scarce condition

Post by Alast » Wed Nov 07, 2018 1:44 pm

Right, a genome solving Scarce 2 should also be able to solve Scarce 1 since 2 is basically 1 just without the Myocyte.
Perfection hasnt reached me yet, but its trying hard!
Post Reply